Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


kasut cantik...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
kasut cantik



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 22-May-2007 08:53
MAJLIS PERNIKAHAN-NADIA & AMAN::KUANTAN, PAHANG::18 & 19 MAY 07
Chak!!!!..Green Apple kembali lagi! :-D Kami bukan menyorok atau tak ada job....Kami cuma sibuk yg memanjang dengan kerja2 di opis juga kerja2 shooting setiap hujung minggu...tak sempat nak load beribu2 gambar pengantin yg dah di'shoot'. ;-) Sorry ek! Sekali lagi nak memberitahu...kami bukan memilih pengantin yg nak dimasukkan di dalam FP ini. Cumanya...if kebetulan ada free time & kebetulan file2 gambar pengantin ada ngan Suriya...then pengantin tulah Suriya uploadkan...Itupun, if sempat during 'free time'. Maaflah kiranya ada gambar2 pengantin yg tak di 'upload' atau belum sempat di 'upload'...Saya akan usahakan yg terbaik

For this time...we present to you...Nadia & Aman...young couple that had fullfilled their solemnisation ceremony in Kuantan, Pahang. The event was held at Nadia's house...lovely house. She has a twin..a male twin...best kan! As i entered to her house, everything was in perfect order & well organised. I can say that she & her family had throwed full effort to make the event as good as they wanted. The theme colour for that nite was baby blue & pink. So sweet.

Kepada kawan2 photographer yg lain..boleh tak memberikan komen2 sebab kami ingin belajr dan belajar lagi. Mana2 yg kurang best tu...harap boleh lah memberi idea atau komen supaya kami boleh memperbaiki kekurangan kami.

Captured by ::: Suriya & Kimin

FOR RATE CARD, ENQUIRIES & BOOKING ::: PLEASE SENT AN E-MAIL TO enquiry_greenapple15@yahoo.com

WE ARE FULLY BOOKED UNTIL AUGUST 2007

CALL US FOR FURTHER DETAILS ::: SURIYA (012-3230656) or FAHMI (012-6655832)

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.